2010. április 20., kedd

examination - math.

héj,

túl vagyunk a matekvizsgán. ^^ végre. nincs több stressz, nincs több aggodalom.
már csak a törit kell túlélni. hiszek abban, hogy az sem lesz nehezebb.

nem volt nehéz, de olyan könnyű sem. remélem, összehozom az ötöst. 3 db jegyet ér, ami akkor három ötös lenne. csak ne legyen hármas vagy annál rosszabb. könyörgöm.
3,75 vagyok matekból. :'']
máté else hinné : D

jelenleg info van, játékóra, a net meg lassú és nem nagyon jön be. szóval csak szenvedek.

és dütti megjött a wc-ről : DDD
szilvicinek meg zsanklaudos inge van.

ja, most jut eszembe. elolvastam a harlekint.
mi lesz most velem??

1 megjegyzés:

 1. Tisztelt Blogíró!

  Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

  Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

  http://mortemaeternus.blogspot.com/

  egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak sőt sorozatgyilkosokkal, orvosi kísérletekkel, alternatív divattal életmóddal , Istenkereséssel is foglalkozunk. Kicsit talán egy modern, fiataloknak szóló alternatív művészeti lexikonná szeretnénk magunkat kinőni.

  Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám!

  Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is! (Mindenhová egyszer spamelünk, ha véletlenül másodszorra azért is elnézést kérünk!

  Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!
  space spam:  Köszönjük a readdot!
  Kérlek látogassad meg oldalunkat (a link működik, csak a myspace blokkolja)5 szerkesztőnk várja, hogy folyamatos olvasónk legyél! Ha tetszünk regelj, szavazz, kommentelj!
  Kellemes szórakozást kívánunk!

  VálaszTörlés