2010. július 23., péntek

ma arra keltem fel, hogy az ablakomon valaki reggel hat felé beordítja, hogy 'Szia, Nikiiii!'
és ugyan ki volt?
Gergő, szivem. :)
közben hallottam, hogy Ákos nevet, beszél.
azon gondolkodtam félálomban, hogy csak hallucináltam-e, vagy tényleg megtörtént.
szerintem tényleg. :)


és tegnap mondtam, hogy keresek egy újat.
és még sorolhatnám bőven.
ezzel fogok ma szórakozni.

szűz

E jegy szülöttje igen gyakorlatias, racionális, továbbá remekül ért a pénzügyekhez, és a kereskedelemhez. Könnyen tanul, de nyelvérzéke még ezen felül is kimagasló. Szorgalmas, és fontos számára, hogy mindig hasznosan tevékenykedhessen. Jószívű, szívesen segít másokon, akár ellenszolgáltatás nélkül is. Ezzel szemben arra számít, hogy – ha neki is segítségre lesz szüksége – akkor viszonozni fogják segítőkészségét.
Szereti a tisztaságot, és ez már-már átmehet rendmániába is. Erős önfegyelemmel és kitartással rendelkezik. Ha valamit elhatároz, akkor azt általában véghez is viszi. Nagyon fél az ismeretlentől, ezért kevés bizalommal viseltetik az emberek és az élet különböző dolgai iránt. Gyakran előfordul, hogy valóságos napirendi pontok szerint él, és ezt még partnere sem képes felborítani.
A kapcsolataiban is nagyon óvatos, bizalmatlan, ezért csak nagyon nehezen lehet elnyerni a szívét. Ha azonban végre sikerül meghódítani, akkor kifejezetten gondoskodó társ válik belőle.
A Szűz havában született ember hajlamos az idegösszeomlásra, elmebajra, neurotikus problémákra, valamint emésztő- és bélrendszeri betegségekre.

Színe: barna, fehér

na, igaz-e?
mintha csak rólam írták volna.

vízöntő
E jegy szülöttje melegszívű, emberbarát, és jó modorú. Kitűnő emlékezőtehetséggel rendelkezik, és felfogóképessége is átlagon felüli. Lételeme a függetlenség, ezért még házasemberként is szüksége van egy fajta szabadságra, különben képes különválni kedvesétől. Ha partnere megérti a függetlenség iránti vágyát, és biztosítja is számára a szabadságot, jóban-rosszban kitart mellette. Inkább az eszére hallgat, mint a szívére, ezért inkább a realitások talaján mozog. Hosszú időre nem képes lekötni magát semmiben, hamar megun mindent, mert rabságnak érzi a kötöttségeket.
A Vízöntő havában született ember hajlamos a vérkeringési zavarokra, érgörcsre, gyomor- és májbajokra.

Színe: zöld, ibolyalila, fekete

na?:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése