2012. április 14., szombat

a kis ablakon keresztül nézem, ahogy nevet, a telefon a füle mellett, közben velem kommunikál nonverbálisan, mosolyog, azzal az édes, teli pofijával és közben boldoggá tesz engem. még így is. hogy kilométerekre van tőlem. szerelmes vagyok a mosolyába.

ez az egyetlen normális sült ki az állandó ficánkolása miatt. :)

16 megjegyzés:

 1. hogy pár honapja még az exbarátodról írtál ilyet, akkor még az ő mosolyába voltál szerelmes, őt nézted volna mindig..
  most megint tényleg szerelmes vagy?

  VálaszTörlés
 2. üdvözöllek, Kedves Névtelen (!!). fogalmam sincs, ki vagy, ismerlek-e egyáltalán, vagy csak fogtad magad és írtál. de kösz az észrevételt. ha rendesen megosztottam volna itt, hogy mi történt az exbarátommal és velem, nem hiszem, hogy egyáltalán ilyet írtál volna. meg sem fordult volna a fejedben. ha észrevetted, az utóbbi időben nem írtam róla semmit, nem? ó, de, igen. olvass vissza, hányszor említettem meg egyáltalán. úgy gondoltam, nem osztok meg itt mindent.
  az egy dolog, hogy szerettem és szenvedtem, miután szakítottunk, de ELMÚLT. fokozatosan olyan dolgokat tett, úgy bántunk egymással, és annyi "kellemes" kis affér volt mindkettőnk, de legfőképp az ő részéről, amit már nem bírtam elviselni. nem egyszer szakítottunk, vesztünk össze, békültünk ki abban a reményben, hogy "majd jó lesz." de nem lett. nem éreztem már jól magam a végén, nem éreztem, hogy szeretnek, ÉS! utoljára, ami már a legtöbb volt, a pont volt az i-re, hogy bement egy másik lányhoz, ahelyett, hogy velem lett volna :)
  na, hogy már egy kicsit több infoval láttalak el nagyvonalakban, nem tudom, hogy érdekel-e vagy sem, de mindegy, így találj választ a kérdésedre.

  VálaszTörlés
 3. és igen, szerelmes vagyok. ő megmentett engem, úgy bánik velem, ahogy szeretem, a tenyerén hordoz, nem mellesleg hihetetlen édes.

  VálaszTörlés
 4. ne értsd félre, én tényleg csak annyit tudok amit itt olvasok..csak így ténylég furcsa volt számomra, és én nem megbántani szeretnélek, csak emlékszem nekem mennyi időbe telt kiszeretnem valakiből..még akkor is ha csúnyán bánt velem

  VálaszTörlés
 5. felhúztam magam, egyébként. igen, beletelt egy időbe, amíg sikerült elfelejteni. de már vége. mindenkitől azt hallottam, hogy "bolond vagy, miért vagy még mindig vele?" és azért persze ez is befolyásolja az embert.
  amúgy lehetséges, hogy hirtelennek tűnik a dolog, hogy most Ő van, de számomra ez nem az. :)

  VálaszTörlés
 6. és tanuld meg, hogy nem szabad olyan emberekre fecsérelni az idődet, akik csúnyán bánnak veled, nem adják meg neked, amire vágysz, vagy simán nem érzed jól magad mellettük - az élet rövid, és ezt ki kell élvezned, meg kell keresned a boldogságot!

  VálaszTörlés
 7. befolyasolt? pedig olyannak tünsz, akit annyira nem érdekel mások véleménye..mármint persze meghallgatod őket, de nem engeded hogy eltántorítsanak

  VálaszTörlés
 8. pedig nem így van. nagyon is érdekel, ki mit gondol rólam, mit mondanak, tanácsolnak nekem. és emiatt szar lehet néha a döntéshozatalom.
  bocsi a kirohanásért..

  VálaszTörlés
 9. csak védem őt, na meg persze magam, foggal körömmel :)

  VálaszTörlés
 10. igaz igaz, de sajnos ezt mondani könnyebb :(

  VálaszTörlés
 11. mármint ezt még arra irtam, hogy nem szabad olyan emberre fecserélni az idődet...
  megértem hogy véded..en csak azt nem akarom hogy olyan hibába ess, amibe énis
  hogy menekülünk az egyik szerelemből a másikba és későn jövünk rá hogy az nem is ugy van, ahogy hittük

  VálaszTörlés
 12. persze, mostmár értem. csak ugye ez most nálam nem így van. lehet, hogy sok mindenkinek így tűnt az elején, de akkor sem így történt. ez olyan PUFF! dolog volt, hogy váratlanul egy este beléfutottam és onnantól elindított egy lavinát. :)
  igen, mondani lehet, hogy könnyű dolgokat. ezért szeretnék én is egy kicsit szilárdabb, erősebb lenni, hogy ilyenek ne is érdekeljenek :))

  VálaszTörlés
 13. nekem a barati tarsaságomban van ilyen, akivel tenyleg barmi tortenhet o aztan mindig eros marad...es nemtudom hogyan csinalja, vagy hogy en mit csinalok rosszul, de o az, akinek minden igy egyszeruen megy..és én ezt irigylem minden szempontbol

  VálaszTörlés
 14. az én baráti társaságomban is van ilyen... elég irigyelni való, igen... én is utálom, hogy túlérzékeny vagyok, lelkileg gyenge, de páran azt mondják, hogy ez persze ú, mennyire jó. dehogy jó! de hát sajnos nem tudunk csak úgy elhatározni valamit, vagy eldönteni, hogy inkább nem érzünk :(

  VálaszTörlés