2016. május 22., vasárnap

ezeregyszázadik

most minden olyan furcsa.
süteményillat van a házban, vagy anya valamit csinál a sütőben.
rend van és tisztaság.
egész nap amerikai irodalmat tanultam.
meleg van odakint, ki akarok menni. süt a nap, a szél melegen fúj, csicseregnek a madarak, gyerekek játszanak. minden olyan zöld.
valahogy úgy érzem, hogy minden hiábavaló, amit csinálok.
hiányzik D.
elszívnék egy cigit egy cherrycoke társaságában.
de nem mehetek be este hozzá, mert tanulnom kell, természetesen.
reggel K keltett, mert most épp hazaért Angliából, tíz percig beszélt az irodalomról, én pedig feküdtem, épphogy kinyílt szemekkel, átsütött a redőny kis résein a fény, a takaró meleg volt és puha, és jó kedvem volt.
most megint felhívott, és megvitattuk azt, hogy fél évet legalább csúszik anglia miatt, és hogy megbeszélte egy tanárral, hogy nem jár be az órákra, csak dolgozatokat ír, úgy jó lesz, a tanár megengedte neki. ötösöket írt, mindent megtett, és kettest kapott. igazából olyan nehéz figyelni arra, amit mond, mert csak darál és darál, nálam is többet beszél, de nagyon szeretem, akkor is, ha kilométerek választják el tőlem, és hogy ritkán beszélünk. ő volt az első barátom az egyetemen, az első, aki megtanította nekem, milyen a spontaneitás és az igazi barát, akit érdekel, mi van veled. szóval szerdán vizsga után még beülünk valahová, mielőtt visszautazik Londonba.
egyébként rendesen megijeszt a tudat, mennyire ügyesen tud repjegyeket venni. két hétre megy Los Angelesbe a nyáron, oda-vissza az út százhúszezer forintjába kerül. businesswoman.olyan fura hatás alá kerülök, ha a sense8-et nézem. elragadtat, a történet részének érzem magam, és valahogy... valahogy máshogy. az egyik srác benne annyira magával ragadott, pedig nem is jóképű, és ráadásul német és félig orosz, de istenem, ha meglátom, valami iszonyatosan fura érzés keletkezik bennem, amiről muszáj írnom. talán a karakterét valahogy alkalmazom majd a saját írásaimban. van benne valami titok, valami komoly és rideg, mégis érzékeny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése