2016. május 30., hétfő

pénteken fennmaradtam Dnél, hogy tanuljak, aminek sikeres elrontója lett F, azzal hogy másodpercenként írogatott nekem üzeneteket facebookon. mindig ezt csinálja, nem hagy tanulni. 
(most egyeseket érzékenyen érintő tartalom jön, kedveseim)
megtárgyaltunk egy cikket, ami elég érdekes volt - és ráadásul a suliban történt, az épület előtt, ahol mindennap órám van a btkn.
egy leszbi párt kizavartak a kkból, mert smároltak, erre a válasz egy komoly öt párból álló csók flashmob lett, a reakció rá pedig körülbelül ugyanennyi eltúlzottan dühös, eléggé jobbikos, összefüggéstelenül beszélő öltönyös srác (akik természetesen biztos nem néztek leszbipornót még soha életükben, hanem ezt elutasítják szívük mélyéről - és valami szánalmas, teljesen nem odaillő dumát vágtak rá, hogy majd ha rajtuk múlik, akkor az országban ilyen nem történhet, és a többi.) kinevettük őket. 
engem már az idegesít, ha azt hallom, hogy heterók cuppognak a hátam mögött, vagy ott akarják megdugni egymást. tehát felőlem lehet az meleg, transzi, heteró, bárki, engem zavar, ha valaki nyilvánosan smárol. tehát nem azt mondom, hogy az a helyes dolog, hogy kibasszák őket onnan, de az sem helyénvaló, hogy erre ilyen dologgal válaszolnak. eléggé megrendezettnek és túlreagáltnak tűnt az egész. Ffel kitárgyaltuk, hogy semmi ellenszenv nincs bennünk (sőt, bennem mindig is volt egy kis hajlam a lányok felé, tehát rohadtul nem vagyok homofób, épp ellenkezőleg), de ez több volt mint gáz. aztán rájöttem, hogy a csókolózó "tömegnek" a fele évfolyamtársam volt, leszűkítve a kört - csoporttársam. miért nem vagyok suliban, amikor ilyenek történnek?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése